Linssipasta linssikeitosta
Oikia Ruoat maistuvat sellaisenaan, mutta joskus on mukavaa saada myös hieman vaihtelua. Erilaiset tuunausvinkit helpottavat arjen ruokahetkiä, eikä niiden toteuttaminen ole lainkaan vaikeaa.
Kasviskeitot sopivat loistavasti myös erilaisten pastaruokien kastikkeeksi. Kokeile alla olevaa ohjetta ja valmista linssipasta rakastetusta Oikia Linssikeitosta.
Valmistusohje 4 hengelle
Valmistusaika n. 10 minuuttia.
600 g Linssikeittoa
450 g kuivapastaa
3 rkl crème fraîchea tai kaurafraichea
mustapippuria
hyvää juustoa
tuoretta rucolaa
Keitä pasta kypsäksi, lisää tarvittaessa suolaa. Kuumenna linssikeitto kattilassa, sekoita joukkoon pasta ja crème fraîche tai kaurafraiche. Mausta oman maun mukaan mustapippurilla. Koristele juustolla ja tuoreella rucolalla. Vegaaniseen versioon korvaa crème fraîche kauraversiolla ja juusto kasvipohjaisella vuustolla. Tarjoa tuoreen leivän kera!